Al jaren een vertrouwd adres 
 voor iPhone en iPad reparaties 
altijd goed, snel en de scherpste prijs
De meeste reparaties
in 20 minuten klaar.
 Al jaren een vertrouwd adres 
 voor iPhone en iPad reparaties 

altijd goed, snel en de scherpste prijs

Afspraak maken
Whatsapp bericht
Tel: 06-83892396
Bel 06-83892396
mail@irepairwaterland.nl


iPhone en iPad reparatie Volendam

Kies uw reparatie :

IPAD REPARATIE

IPHONE REPARATIE

Uw iPad of iPhone stuk?

Als u op zoek bent naar een goed adres omgeving Volendam om uw iPad te laten repareren. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Al jaren voer ik foutloze reparaties uit met de hoogste kwaliteit 100% originele onderdelen. vele scholen en bedrijven in Volendam maken gebruik van mijn reparatie diensten.
Ik ben altijd erg behulpzaam en reken nooit onderzoekskosten. De reparaties gaat altijd in overleg zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Ik heb meer dan 100 alleen maar positieve recensies. In al die jaren nog nooit iemand die niet tevreden was.

Vele mensen voor een ipad reparatie komen uit volendam, edam, purmerend, marken en broek in waterland.
Ik ben pas tevreden als u dat bent.


Meer dan 100 alleen maar positieve Facebook en Google recensies


Ook in de avond en weekeind beschikbaar voor vragen en reparaties


Alleen de hoogste kwaliteit (originele) onderdelen met garantie

Scherm vervangen van een iPad.

De meest voorkomende iPad reparatie bij reparatie Volendam is het vervangen van een gebroken scherm. Dit omdat het touchscreen niet meer reageert of omdat er een barst in het glas zit. Het is verstandig om een beschadigt scherm te laten vervangen. Zeker als er scherpere randjes ontstaan of er een gaatje in het scherm zit waardoor er vuil of vloeistof in kan komen. Het vervangen van een touchscreen is een zorgvuldige klus, vele stappen moeten goed worden uitgevoerd. Als dit niet correct gedaan wordt kan het scherm makkelijk los laten (waardoor er stof en vuil in kan komen) of ontstaan er touchscreen problemen.

 

GA VOOR ZEKERHEID.

In de afgelopen jaren al velen reparaties uitgevoerd en nog nooit iemand ontevreden. Alle iPhone en iPad reparaties doe ik met uiterste zorg.

Ik heb meer dat 100 recensies en altijd erg positief. Vaak met de woorden vakkundig, erg goede service en snel en erg goed geholpen.
Gewoon zorgen voor goede spullen en goede service.
Ik ben pas tevreden als u dat bent.

” Absoluut de beste! Ik ga nooit meer ergens anders naar toe. Hij werkt echt door tot hij gevonden heeft wat er mis is en fixt het. Topper! ”

Marcel Reurs

” Remco heeft de afgelopen jaren al verschillende reparaties voor ons verricht en biedt een voor deze tijden een ongekend hoog serviceniveau. Altijd vakkundig, foutloos en razendsnel. ”


Mark Reijmers

” Ik heb al een aantal reparaties door Remco laten doen en ben altijd zeeeeer tevreden! Hij is vriendelijk, snel, goed, flexibel, eerlijk en absoluut niet duur. Je komt zelden zo’n goeie service tegen. Aanrader!”iPad reparatie met Origineel scherm.

Ik hecht erg veel waarde aan een kwaliteit reparatie en heb daarom voor elke iPad het foutloze 100% originele scherm als optie. Dit klinkt heel normaal, maar vaak genoeg worden er bij andere alternatieve schermen gebruikt onder de term ‘originele kwaliteit’. Mijn originele schermen zijn gewoon de originele schermen, dus geen vage termen. Als er een goedkopere reparatie gewenst is kan ik de reparatie ook met een alternatief scherm verzorgen, maar hiervan is het glas eigenlijk altijd minder sterk.

Mocht u een vraag hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust even contact met me op.

Afspraak maken
Whatsapp bericht
Tel: 06-83892396
Bel 06-83892396
mail@irepairwaterland.nl

Kwaliteit
Alleen de beste onderdelen.

Prijzen
Altijd de scherpste prijzen

Garantie
6 maanden garantie en service.

Snelheid
Snelle reparatie tijden.

Veel voorkomende reparaties bij iPad reparatie volendam

SCHERM VERVANGEN

Als het glas van uw iPad gebroken is of uw touchscreen niet meer goed werkt, dan is dit te verhelpen door uw scherm te laten vervangen. Een iPad beeldscherm reparatie duurt 2 uur.

BATTERIJ VERVANGEN

Is de batterij van uw iPad snel leeg? Dit is vaak aan de orde bij de iPad Mini en de iPad Air. Als het gewenst is om de iPad langer te gebruiken zonder hem in de oplader te hebben dan is het vervangen van de iPad batterij de oplossing,

REPARATIE PRIJZEN

Wilt u uw iPad laten repareren? Dit kan 7 dagen per week. Selecteer hierboven uw iPad voor  de meest recente reparatie prijzen.

Reparaties voor scholen en bedrijven.

Reparaties voor scholen en bedrijven.

Steeds meer scholen en bedrijven maken gebruik van iPads. Het is van groot belang dat de reparatie goed gebeurt met originele onderdelen zodat de iPad en iPhones weer als nieuw zijn. Er zijn al vele scholen en bedrijven in Volendam en Edam die van mijn diensten gebruik maken. Dit vooral vanwege mijn hoge service en behulpzaamheid. Ik sta altijd klaar als er een probleem is.


iPad Moederbord problemen

Soms heeft een ipad een moederbord probleem. Dan is het niet mogelijk om het probleem op te lossen door een onderdeel te vervangen. Het moederbord moet dan onder de microscoop gerepareerd worden. Niet veel reparateurs beheersen de techniek om chips op het moederbord te vervangen. Ik heb hier erg veel ervaring me en kan eigenlijk elk moederbord probleem oplossen.
Veel voorkomende problemen zijn.
– De iPad doet niets meer. – Het apple logo blijft in beeld.
– iPad laad niet op. – Touchscreen problemeniPhone moederbord problemen

Een iPhone probleem kan niet altijd opgelost worden door het vervangen van een onderdeel. Soms zit het probleem op het moederbord van de telefoon. Dit is voor vele reparateurs niet op te lossen. Door vele jaren ervaring met moederbord reparaties kan iPhone reparatie Volendam ook deze problemen oplossen.
Veel voorkomende problemen zijn.
– De telefoon start niet meer op.
– Het apple logo blijft in beeld.
– iPhone 7 audio chip problemen.
– Touchscreen problemen.
– Telefoon laad niet meer op.


Reparatie betaald door verzekering

Bij de iPad Air 2 en de iPad Pro zit het touchscreen en LCD aan elkaar vast. Bij deze iPads is het best duur om je gebroken scherm te laten repareren. Het gebeurt best vaak dat de verzekering een iPhone of iPad de reparatie vergoed. Dit is als u zelf de telefoon of tablet in huis heeft laten vallen.
Het is daarom altijd verstandig als u uw iPhone of iPad laat repareren om te kijken of u gebruik kunt maken van uw inboedel verzekering. met een beetje geluk kunt u het hele bedrag of een deel van het kosten van de reparatie terug krijgen. iPhone reparatie Volendam rekent scherpe prijzen, hierdoor keert de verzekering vaker het hele bedrag uit.
Als u eerst een offerte van een reparatie wenst te krijgen dan kunt u even bellen of een berichtje sturen.