Al jaren een vertrouwd adres 
 voor iPhone en iPad reparaties 
altijd goed, snel en de scherpste prijs
De meeste schermen in
20 minuiten gemaakt
 Al jaren een vertrouwd adres 
 voor iPhone en iPad reparaties 

altijd goed, snel en de scherpste prijs


Telefoon reparatie Volendam en Edam.

iRepair Waterland is door de gunstige ligging voor iedereen goed te bereiken voor een telefoon reparatie omgeving Volendam, Edam en Monnickendam met gratis parkeerplaats. Altijd 3 maanden garantie op reparaties. Altijd bereikbaar voor vragen en reparaties. 7 dagen per week (ook in de avond en in het weekeind). Vele jaren ervaring en in al die jaren nog nooit een slechte recensies gekregen.
Alle reparaties zijn met originele onderdelen (en anders zo origineel mogelijk). Maar er zijn vaak ook goedkopere opties beschikbaar. Zo is er voor ieder budget een passende oplossing. Ik doe altijd en kosteloos onderzoek om te kijken wat het probleem veroorzaakt. Ik reken dus geen onderzoekskosten. De meeste reparaties zijn binnen 20 minuten klaar.

Kies uw reparatie :


Meer dan 100 alleen maar positieve Facebook en Google recensies.


Ook in de avond en weekeind beschikbaar voor vragen en reparaties.


Alleen de hoogste kwaliteit (originele) onderdelen met garantie.

Voordelen iPhone reparatie Volendam

Professionele reparatie service
Ik heb inmiddels al meer dan duizend iPhones gerepareerd en heb ruime kennis en ervaring in het repareren van alle soorten iPhones en iPads.

Bereikbaar met auto, openbaar vervoer 
Vlakbij het winkelcentrum waar ook genoeg gratis parkeerplaats is. Vaak doen mensen even een boodschap tijdens de reparatie.

Garantie op alle vervangen onderdelen.
Het gebeurt zelden, maar mocht er iets niet goed zijn dan wordt dit kosteloos verholpen. Ook na de garantie ben ik altijd nog erg behulpzaam.

100% kwaliteit onderdelen
Beste kwaliteit onderdelen voor uw iPhone en zorgvuldig ge-installeert.

Altijd het laagste prijs!
Ik hanteren het laagste prijzen voor de beste kwaliteit onderdelen. Dit kan ik omdat ik vanuit een thuis adres werk en dus geen huur hoef te betalen. Hierdoor kan ik mijn prijzen laag houden.

Super snelle reparaties terwijl u wacht!
Meeste reparaties zijn tussen 15 minuten en 30 minuten klaar.

Ook accessoires
Oplaadkabels, hoesjes en screen protectors gratis geplaatst!

Korting bij meerdere reparaties tegelijk
Brengt u meerdere reparaties of toestellen voor een reparatie? Dan ontvangt u een korting!

Ook voor software problemen
Soms wordt een probleem niet veroorzaakt omdat iets stuk is. Het kan ook zo zijn dat de software het probleem veroorzaakt. Bij iPhone reparatie Volendam kunt u ook voor software problemen terecht.

Heeft u advies of ondersteuning nodig? Ook dan staat iPhone reparatie Volendam klaar om u hiermee gratis te helpen.

Ook moederbord reparaties
Ook als er een chip op het moederbord moet worden verwisseld kan iphone reparatie dat voor u verzorgen.

 

GA VOOR ZEKERHEID.

In de afgelopen jaren al velen reparaties uitgevoerd en nog nooit iemand ontevreden. Alle iPhone en iPad reparaties doe ik met uiterste zorg.

Ik heb meer dat 100 recensies en altijd erg positief. Vaak met de woorden vakkundig, erg goede service en snel en erg goed geholpen.
Gewoon zorgen voor goede spullen en goede service.
Ik ben pas tevreden als u dat bent.

” Absoluut de beste! Ik ga nooit meer ergens anders naar toe. Hij werkt echt door tot hij gevonden heeft wat er mis is en fixt het. Topper! ”

Google recensie van 7 december 2019 

” Heel vriendelijk en snel geholpen. Eerlijk advies gekregen dat de iPad een dure reparatie niet waard was. Toen ik hem bracht deed hij niks meer, maar Remco heeft hem wel weer aan de praat gekregen. En dit alles gratis en voor niets. Wat een service!! ”


Facebook recensie van 24 november 2019 

” Goede service, snel en vakkundig. Eindelijk iemand waarbij je het gevoel hebt dat je iPhone op een perfecte manier wordt gerepareerd. Duidelijk uitleg achteraf wat er precies gedaan is. Zeer tevreden klant hier! ”Betaalbare iPhone reparaties Volendam

Ook als een telefoon een keer goedkoper gerepareerd moet worden ben je bij iPhone reparatie Volendam aan het juiste adres.  zo kun je een iPhone 7 scherm laten vervangen voor € 65,-. Voor een vakkundige reparatie met de hoogste kwaliteit onderdelen en een eerlijke keuze aan schermen. Bij mij weet je wat voor scherm je krijgt voor welke prijs.

Veel voorkomende reparaties bij iPhone reparatie volendam

gebroken scherm maken iphone reparatie volendam

SCHERM VERVANGEN

Is uw scherm  gebroken  en wilt u uw scherm laten vervangen? Dit kan 7 dagen per week en  is meestal in 20 minuten gebeurt. Ook als er vlekken of lijnen op het beeldscherm zitten dan is dat op deze manier opgelost.

batterij in iphone reparatie volendam

BATTERIJ VERVANGEN

Is uw batterij snel leeg? dit gaat bij koud weer nog sneller. Een batterij gaat niet zo lang mee als een iPhone en moet soms vervangen worden. Ook dit is bij iPhone reparatie volendam in 10 minuten opgelost.

IPHONE LAAD NIET OP

Als je telefoon niet mer oplaad is het vaak vuil in je oplaadpoort. Mocht dit niet het geval zijn dan lukt het mij altijd om dit probleem op te lossen. Ik zal hem eest even onderzoeken om te kijken wat  het probleem veroorzaakt.

> Scherm is gebroken of stuk
> glas gebroken of beschadigd
> iPhone behuizing vervangen
> iPhone achterkant gebroken
> homebutton werkt niet
> iPhone laadt niet meer op
> touchscreen reageert niet
> speaker werkt niet of weinig geluid

> Scherm is gebroken of stuk
> glas gebroken of beschadigd
> iPhone behuizing vervangen
> iPhone achterkant gebroken
> homebutton werkt niet
> iPhone laadt niet meer op
> touchscreen reageert niet
> speaker werkt niet of weinig geluid

> volume knop werkt niet
> aan/uit knop werkt niet meer
> batterij snel leeg
> wifi werkt niet meer
> Trilfunctie werkt niet meer
> microfoon werkt niet
> Waterschade iPhone
> geen geluid bij bellen

Waterschade bij iPhone

Als uw iPhone in aanraking is geweest is het verstandig om hem niet in de rijst te leggen, de uren dat uw iphone daarin ligt zijn juist erg bepalend voor de slagingskans. het is ook beter als u uw iphone niet probeert aan te zetten en zeker niet probeert op te laden. (wat wel vaak gedaan wordt als hij in de rijst heeft gelegen) U kunt hem het best zo snel mogelijk even brengen naar iPhone reparatie volendam. Ik kijk er kostenloos even naar om de situatie te bepalen. is er weinig water in gekomen en kan ik het met weinig middelen ongedaan maken, dan hoeft u ook niets te betalen.


iPhone moederbord problemen

Een iPhone probleem kan niet altijd opgelost worden door het vervangen van een onderdeel. Soms zit het probleem op het moederbord van de telefoon. Dit is voor vele reparateurs niet op te lossen. Door vele jaren ervaring met moederbord reparaties kan iPhone reparatie Volendam ook deze problemen oplossen.
Veel voorkomende problemen zijn.
– De telefoon start niet meer op. – Het apple logo blijft in beeld.
– iPhone 7 audio chip problemen. – Touchscreen problemen
– Geen WIFI meer. – Telefoon laad niet opiPhone moederbord problemen

Een iPhone probleem kan niet altijd opgelost worden door het vervangen van een onderdeel. Soms zit het probleem op het moederbord van de telefoon. Dit is voor vele reparateurs niet op te lossen. Door vele jaren ervaring met moederbord reparaties kan iPhone reparatie Volendam ook deze problemen oplossen.
Veel voorkomende problemen zijn.
– De telefoon start niet meer op.
– Het apple logo blijft in beeld.
– iPhone 7 audio chip problemen.
– Touchscreen problemen.
– Telefoon laad niet meer op.


Reparatie betaald door verzekering

Het gebeurt best vaak bij dat de verzekering een iPhone of iPad de reparatie vergoed. Dit is als u zelf de telefoon of tablet in huis heeft laten vallen.
Het is daarom altijd verstandig als u uw iPhone of iPad laat repareren om te kijken of u gebruik kunt maken van uw inboedel verzekering. met een beetje geluk kunt u het hele bedrag of een deel van het kosten van de reparatie terug krijgen. iPhone reparatie Volendam rekent scherpe prijzen, hierdoor keert de verzekering vaker het hele bedrag uit.
Als u eerst een offerte van een reparatie wenst te krijgen dan kunt u even bellen of een berichtje sturen.