Al jaren een vertrouwd adres 
 voor iPhone en iPad reparaties 
altijd goed, snel en de scherpste prijs
De meeste reparaties
in 20 minuten klaar.
 Al jaren een vertrouwd adres 
 voor iPhone en iPad reparaties 

altijd goed, snel en de scherpste prijs

Afspraak maken
Whatsapp bericht
Tel: 06-83892396
Bel 06-83892396
mail@irepairwaterland.nl


iPhone reparatie Volendam

Kies uw reparatie :

IPHONE REPARATIE

IPAD REPARATIE

iPhone reparatie Volendam

Heeft U een probleem met uw iPhone of is uw scherm stuk? Kom naar iPhone reparatie Volendam. Ik weet elk probleem vakkundig op te lossen. Een nieuw scherm of batterij is in 20 minuten vervangen. Dit kan elke dag en ook in de avond. Ook voor advies kunt u even bellen. Soms kan ik uw problemen met uw iPhone zelfs telefonisch oplossen.
Ik heb in de afgelopen jaren dagelijks vele iPhones foutloos gerepareerd met de beste onderdelen. Ik heb in de jaren meer dan 100 erg tevreden recensies gekregen. Nog nooit iemand ontevreden.
Het is nog geen 10 minuten rijden vanuit Volendam. Er is hier altijd genoeg gratis parkeerplaats en ik zit vlak bij een winkelcentrum. Een telefoonreparatie kan vaak mooi in combinatie met een boodschap.

Vele mensen voor een iphone reparatie komen uit Volendam, Edam, Purmerend, Marken en Broek in Waterland.
Ik ben pas tevreden als u dat bent.


Meer dan 100 alleen maar positieve Facebook en Google recensies


Ook in de avond en weekeind beschikbaar voor vragen en reparaties


Alleen de hoogste kwaliteit (originele) onderdelen met garantie

Voordelen iPhone reparatie Volendam

Professionele reparatie service
Ik repareer al jaren iPhones en iPads en heb ruime kennis en ervaring. Hierdoor kan ik eigenlijk elk probleem oplossen. Ook als u een moederbord probleem heeft.

Bereikbaar met auto, openbaar vervoer 
Vlakbij het winkelcentrum waar ook genoeg gratis parkeerplaats is. Vaak doen mensen even een boodschap tijdens de reparatie.

Garantie op alle vervangen onderdelen.
Het gebeurd zelden, maar mocht er iets niet goed zijn dan wordt dit kosteloos verholpen. Ook na de garantie ben ik altijd nog erg behulpzaam.

100% kwaliteit onderdelen
Beste kwaliteit onderdelen voor uw iPhone en zorgvuldig geïnstalleerd.

Altijd het laagste prijs!
Ik hanteer de laagste prijzen voor de beste kwaliteit onderdelen. Dit kan ik omdat ik vanuit huis werk en dus geen huur hoef te betalen. Hierdoor kan ik mijn prijzen laag houden.

Super snelle reparaties terwijl u wacht!
Meeste reparaties zijn tussen 15 minuten en 30 minuten klaar.

Ook accessoires
Oplaadkabels, hoesjes en screen protectors gratis geplaatst!

Korting bij meerdere reparaties tegelijk
Brengt u meerdere reparaties of toestellen voor een reparatie? Dan ontvangt u een korting!

Ook voor software problemen
Soms wordt een probleem niet veroorzaakt omdat iets stuk is. Het kan ook zo zijn dat de software het probleem veroorzaakt. Bij iPhone reparatie Volendam kunt u ook voor software problemen terecht.

Heeft u advies of ondersteuning nodig? Ook dan staat iPhone reparatie Volendam klaar om u hiermee gratis te helpen.

Ook moederbord reparaties
Ook als er een chip op het moederbord moet worden vervangen kan iPhone reparatie Volendam dat voor u verzorgen.

 

GA VOOR ZEKERHEID.

In de afgelopen jaren al velen reparaties uitgevoerd en nog nooit iemand ontevreden. Alle iPhone en iPad reparaties doe ik met uiterste zorg.

Ik heb meer dat 100 recensies en altijd erg positief. Vaak met de woorden vakkundig, erg goede service, snel en erg goed geholpen.
Gewoon zorgen voor goede spullen en goede service.
Ik ben pas tevreden als u dat bent.

” Absoluut de beste! Ik ga nooit meer ergens anders naar toe. Hij werkt echt door tot hij gevonden heeft wat er mis is en fixt het. Topper! ”

Google recensie van 7 december 2019

” Heel vriendelijk en snel geholpen. Eerlijk advies gekregen dat de iPad een dure reparatie niet waard was. Toen ik hem bracht deed hij niks meer, maar Remco heeft hem wel weer aan de praat gekregen. En dit alles gratis en voor niets. Wat een service!! ”


Facebook recensie van 24 november 2019

” Goede service, snel en vakkundig. Eindelijk iemand waarbij je het gevoel hebt dat je iPhone op een perfecte manier wordt gerepareerd. Duidelijk uitleg achteraf wat er precies gedaan is. Zeer tevreden klant hier! ”Betaalbare iPhone reparaties Volendam

Ook als een telefoon een keer goedkoper gerepareerd moet worden ben je bij iPhone reparatie Volendam aan het juiste adres.  Zo kun je een iPhone 7 scherm laten vervangen voor € 65,-. Voor een vakkundige reparatie met de hoogste kwaliteit onderdelen en een eerlijke keuze aan schermen. Bij mij weet je wat voor scherm je krijgt voor welke prijs.

Afspraak maken
Whatsapp bericht
Tel: 06-83892396
Bel 06-83892396
mail@irepairwaterland.nl

Veel voorkomende reparaties bij iPhone reparatie volendam

gebroken scherm maken iphone reparatie volendam

SCHERM VERVANGEN

Is het glas van uw iPhone scherm  gebroken en wilt u uw scherm laten vervangen? Dit kan 7 dagen per week en  is meestal in 20 minuten gebeurt. Ook als er vlekken of lijnen op het beeldscherm zitten dan is dat op deze manier opgelost.

batterij in iphone reparatie volendam

BATTERIJ VERVANGEN

Is uw batterij snel leeg? Dit gaat bij koud weer nog sneller. Een batterij gaat niet zo lang mee als een iPhone en moet soms vervangen worden. Ook een nieuwe batterij  in uw iPhone is bij reparatie volendam in 10 minuten geregeld.

IPHONE LAAD NIET OP

Als je telefoon niet meer oplaad is het vaak vuil in je oplaadpoort. Mocht dit niet het geval zijn dan lukt het mij altijd om dit probleem op te lossen. Ik zal hem eest even onderzoeken om te kijken wat het probleem veroorzaakt.

> glas gebroken of beschadigd
> iPhone behuizing vervangen
> homebutton werkt niet
> iPhone laadt niet meer op
> touchscreen reageert niet

> speaker werkt niet of weinig geluid
> volume knop werkt niet
> barst in het scherm
> aan/uit knop werkt niet meer
> wifi werkt niet meer

> Trilfunctie werkt niet meer
> iPhone achterkant gebroken
> microfoon werkt niet
> iPhone met waterschade
> geen geluid bij bellen

Waterschade bij iPhone

Als uw iPhone in aanraking is geweest met water dan is het verstandig om hem niet in de rijst te leggen. De uren dat uw iPhone daarin ligt zijn juist erg bepalend voor de slagingskans. Het is ook beter als u uw iPhone niet probeert aan te zetten en zeker niet probeert op te laden. (wat wel vaak gedaan wordt als hij in de rijst heeft gelegen) U kunt hem het best zo snel mogelijk even brengen naar iPhone reparatie Volendam. Ik kijk er kosteloos even naar om de situatie te bepalen. Is er weinig water in gekomen en kan ik het met weinig middelen ongedaan maken, dan hoeft u ook niets te betalen.


iPhone moederbord problemen

Een iPhone probleem kan niet altijd opgelost worden door het vervangen van een onderdeel. Soms zit het probleem op het moederbord van de telefoon. Dit is voor vele reparateurs niet op te lossen. Door vele jaren ervaring met moederbord reparaties kan iPhone reparatie Volendam ook deze problemen oplossen.
Veel voorkomende problemen zijn.
– De telefoon start niet meer op. – Het Apple logo blijft in beeld.
– iPhone 7 audio chip problemen. – Touchscreen problemen.
– Geen WIFI meer. – Telefoon laad niet op.iPhone moederbord problemen

Een iPhone probleem kan niet altijd opgelost worden door het vervangen van een onderdeel. Soms zit het probleem op het moederbord van de telefoon. Dit is voor vele reparateurs niet op te lossen. Door vele jaren ervaring met moederbord reparaties kan iPhone reparatie Volendam ook deze problemen oplossen.
Veel voorkomende problemen zijn.
– De telefoon start niet meer op.
– Het apple logo blijft in beeld.
– iPhone 7 audio chip problemen.
– Touchscreen problemen.
– Telefoon laad niet meer op.


Reparatie betaald door verzekering

Het gebeurt best vaak dat de verzekering een iPhone of iPad reparatie vergoed. Dit is als u zelf de telefoon of tablet in huis heeft laten vallen.
Daarom is het altijd verstandig om te kijken of u gebruik kunt maken van uw inboedelverzekering als U uw iPhone of iPad laat repareren. Met een beetje geluk kunt u het hele bedrag of een deel van de kosten van de reparatie terug krijgen. iPhone reparatie Volendam rekent scherpe prijzen, hierdoor keert de verzekering vaker het hele bedrag uit.
Als u eerst een offerte van een reparatie wenst te krijgen dan kunt u even bellen of een berichtje sturen.